Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019

Electrolux EW7F6548E4 vaskemaskine, 8 kg. Energiklasse C

Vaskemaskine

7332543751945
5.895,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
Beskrivelse
Electrolux vaskemaskine EW7F6548E4, 8 kg, energiklasse C

Electrolux vaskemaskine med PerfectCare 700, 8 kg 1400 o/min. Vaskemaskinen er med SteamCare, hvor du kan vælge dampprogrammet eller tilføje damp til slut i en vask for at mindske krøl.
TimeManager forkorter programmerne så de passer til din tid og til hverdagens fyldninger. Med Woolmark Blue kan du trygt vaske sarte tekstiler som uld.

Glat og skarp, klar med det samme
Med det innovative SteamCare System i vores PerfectCare 700 vaskemaskine kan du afslutte hver vask med skånsom damp og reducere folder med en tredjedel. Det giver en glattere finish uden varmen fra strygning.

Frisk tøj med mindre vandforbrug og mulighed for at tilsætte en frisk duft
Nyd fornemmelsen af “nyvasket" med en brøkdel af vandet. Ved at friske dit favorittøj op med damp kan du spare over 40 liter vand pr. program og forlænge tøjets levetid. Tilsæt duft for ekstra friskhed. Frisk tøj med 96 % mindre vand**Brug damp til at forfriske tøjet med og spar mere end 40 l vand pr. vask, testet på 1 kg fint tøj med FreshScent-programmet sammenlignet med brug af Delicates-programmet.

Mindre energi, mere tid
Med Eco TimeManager kan du tilpasse vaskeprogrammets længde til den tid, du har til rådighed. Det sparer dig både tid og energi uden at gå på kompromis med grundig vask af dit tøj.

Funktioner
ECO Inverter Motor
Dampprogrammer
Mellemstort display
Mulighed for udskudt start
Overdoseringskontrol
Børnesikring
Anti-overløbsbeskyttelse
Woolmark Blue
TimeManager®
Silkeprogram
SoftPlus funktion til skyllemiddel

Relaterede produkter