Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019

WHIRLPOOL fwdg86148w eu vaske/tørre maskine

Vaskemaskine, Hvidevarer

8003437232572
6.495,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
Beskrivelse
Whirlpool Vaske/tørremaskine FWDG86148W EU
Kombineret vaske/tørremaskine til vask 8 kg og tørring 6 kg. Den har en centrifugering på 1400 omdr./min. For at fremskynde tørringsprocessen, vasker den med Whirlpools 6th sence teknologi som baserer vasken på mængden af tøj.
FreshCare+ forlænger følelsen og duften af nyvasket tøj
Med Whirlpools FreshCare+ bliver det muligt at nyde nyvasket tøj - som dufter friskt - i op til seks timer efter vaskeprogrammets afslutning. Når vasken er overstået, bevæger tromlen sig videre i regelbundne intervaller og i kombination med damp som sprøjtes ind i tromlen. Dette gør at de fugtige tekstiler luftes og blødgøres, og det forhindrer dårlig lugt og krøl.
SoftMove -Tilpassede tromlebevægelser for bedre behandling af dit tøj
SoftMove er en avanceret teknik, som tilpasser tromlens hastighed og bevægelser efter det pågældende materiale der vaskes. Ved at tilpasse hastighed og bevægelsesmønster efter materialetype, sikrer man, at hvert tøjstykke håndteres skånsomt med perfekt rent resultat samtidigt med at tøjets farve og form bevares længere.
6th Sense-teknologi
Vaskemaskiner med 6TH Sense-teknik tilpasser automatisk deres vaskecyklus til hvor fuld maskinen er og hvilken type tekstiler der vaskes. Dette sikrer at dit tøj får en skånsom og effektiv vask i alle situationer. Smarte sensorer regulerer energiforbruget og sparer dermed tid, vand og energi.
Colour15°- Bevarer tøjets farver længere
Det ideelle program til at bibeholde farven og formen på dine mere sarte tøjstykker. Med Colour 15° opnås samme vaskeresultat som ved anvendelse af et 40°C-program, men med ekstra skånsom håndtering af stoffet og dets farver. Dette er muligt takket være maskinens SoftMove-system som tilpasser tromlens bevægelser og fordeler vasketøjet jævnt så vaskemidlets effektivitet optimeres - selv ved lave temperaturer.
Wash and Dry 45' - hurtigt program
Perfekt alternativ til hurtigt at vaske og tørre let beskidt tøj i bomuld og syntetisk materiale. Programmet er designet for op til 1 kg tøj og tager kun 45 minutter.
Specifikationer:
Energiklasse: A
Vaskekapacitet (kg): 8
Omdrejninger pr. min: 1400
Resterende fugtighed: 44%
Specifikationer
Bredde cm
  • 59.50
Lydniveau
  • 82
Højde cm
  • 85.00
Omdrejninger
  • 1400
Restfugtighed i tøj
  • 44.00
Dybde cm
  • 54.00
Kapacitet (Kg)
  • 8
Energiklasse
  • A
Støjniveau ved vask (dB(A))
  • 56
Tørrekapacitet (kg)
  • 6

Relaterede produkter