Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

AEG IAE64881FB Induktionskogeplade m/SensePro

Produktdatablad

Kogeplade indbygning

7332543711420
8.888,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse
  AEG IAE64881FB Induktionskogeplade m/SensePro, 60 cm

  Lav enhver ret perfekt med SensePro kogepladen. Det trådløse madlavningstermometer måler madens kernetemperatur. Kog pasta, simr sovs, steg en bøf - hvad end den skal være rød, medium eller gennemstegt. Det er endda muligt, at sous vide på kogepladen! Det er din personlige kok i hjemmet.
  Lav perfekte retter med SensePro madlavningstermometeret. Det trådløse termometer måler den præcise temperatur og sender informationen til kogepladen. Den kan endda måle og fastholde præcise vandtemperaturer, hvilket betyder at det er muligt at sous vide på kogepladen. For professionelle resultater.
  Et touchdisplay med farve giver dig fuld kontrol over kogepladen. Hold øje med hver enkelt kogezone og juster indstillingerne efter behov. Det er en intuitiv måde at perfektionere madlavningen på - alt det kræver er et touch.
  Hver gang du laver mad, kan du vælge den bedste konfiguration af kogezonerne eller det mest egnede kogegrej. Med den smarte brofunktion kan du kontrollere to kogezoner, som om de var én stor zone eller en dobbeltzone.
  Kogepladen er født med AEGs unikke Hob2Hood-forbindelsessystem. Med denne enestående funktion, kan du fjernbetjene emhætter der har Hob2Hood-funktionen. Din kogesektion tænder lyset i emhætten, og regulerer automatisk sugestyrken, alt efter dine tilberedninger.
  Når en kogezone er i brug, får du hurtig og adgang til timeren fra touch-displayet. Intet skift mellem menuer eller zoner. Da hver ret tidsindstilles præcist, er den fulde kontrol med tilberedningen sikret.
  60 cm touchbetjent induktionskogesektion med facetslebne kanter, 4 Windmill zoner samt brofunktion. Det trådløse SensePro madlavningstermometer gør det muligt at lave sous vide på kogepladen. Denne model har Hob2Hood funktion, hvilket indebærer at det er muligt at kontrollere emhætter, med samme funktion, direkte fra kogepladen. Kogepladen har også andre smarte funktioner såsom pause- og boosterfunktion.

  Antal induktionszoner: 4
  Udvidbare zoner: 2
  Ramme: Facet
  Bredde: 59.00
  Dybde: 52.00

Relaterede produkter